Našlehaná jílová maska Organic Spa Frais Monde

To byl teda nápad. Chtít testovat masku na obličej, která má působit na tváři klidně i 20 minut, když jste matka dítěte (dětí), které večer spí dost nepředvídatelně...fakt celkem hloupý nápad :D Ono předpokládat, že máte třeba i "jasnou" hodinu pro sebe, napatláte si masku a po 4 minutách se mladší dcera vzbudí a dožaduje vaší přítomnosti... s tou maskou na mě teda koukala tak, že jsem jí pak skoro hodinu nemohla znova uspat :D

maska frais monde, organic spa

Jílová maska s termální sirnou vodou z řady Organic Spa už podle názvu slibuje šetrné a hlavně přírodní ošetření pleti. Celá řada je tvořena až 5-ti druhy masek pro různé neduhy/typy plet. Já testovala žlutou Yellow Clay, která je určena na smíšenou, mastnou a problematickou pleť.

Dobře, v rychlosti si shrňme moje zkušenosti s touto maskou. Je jakoby našlehaná - co bylo pro mě největší překvapení. Před použitím je fajn jí protřepat (spojí se jednotlivé složky a možná právě proto vypadá pak jako našlehaná). Když uschne na pleti, tak celkem táhne a doslova mi tvrdnou rysy (nemůžu se smát :D). Trošku hůř se dává dolů, ale tak to téměř každá maska.

prirodni maska zkusenosti, tip na masku na mastnou plet

Účinek? Už po prvním použití se mi pleť zdála jasnější, zářivější (není to vlastně ale to stejné? :D) a taková hezčí. Neměla jsem potřebu nanést žádný krém (pleť mě "netáhla" - nevysušila se), ale říkala jsem si, že když už jsem si dala masku, tak tam nechám působit i třeba něco jiné (konkrétně sérum od Manufaktury). No a to nejlepší - na druhý den ráno jsem zjistila, že moje kropenaté pupínkové čelo (říkejme tomu krupička) bylo téměř hladké! Jakože skoro úplně?!? Nechápala jsem, protože asi se mi ještě nikdy s žádným kosmetickým produktem nestalo, že by se mi po něm do rána ztratila (z větší části) krupička na čele a čelo bylo vyhlazené. A stalo se to po každém použití.

blog frais monde, organic spa maska frais monde

I když teda já jsem takový tester, že za ty 4 měsíce co mám masku doma, jsem jí použila asi 4x - vychází to tak 1x za měsíc no :D Ale o tom jsem nechtěla...

Koho jsem nepřesvědčila, tak možná vás přesvědčí informace, že se jedná o bio produkt se 100% přírodním složením. Samozřejmostí je složení bez parabenů, niklu, GMO a PEG složek. Všechny masky jsou hypoalergenní a netestovány na zvířatech. 
Na stránce fraismonde.cz najdete info o dalších 4 maskách z této řady (hydratační, rozjasňující, energizující a anti-age). Koupit můžete klasika na elnino.cz (elnino.sk) ;-)

Za mě 9 b. z 10 b.

Komentáře

  1. Tak to mě pobavilo, no naše malá na masky nijak nereaguje , ale je fakt , že když zatuhne, tak mám fakt "klid". Když jsem zkoušela maskovat za její přítomnosti , tak měla potřebu mi na masku neustále sahat :-D Jinak já maskuj docela často , mám to hrozně ráda , tahle by mi asi nesedla , na pupínky netrpím, ale zas když píšeš, žes neměla ani potřebu se namazat? Tak možná ... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta mě zaujala hned na první pohled, opravdu vypadá velmi dobře!! :) Láká mě jí zkusit.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky