Malé VELKÉ radosti - oblíbenci listopad/prosinec 2017

Trošku se zpožděním (jako vše v poslední době :D), ale přináším pár oblíbenců za poslední dva měsíce roku 2017. Jaké byly? Ne tak zlé, jak by se se dvěmi malými dětmi mohlo zdát :D, ale nebudu ani tvrdit, že to byla stále procházka růžovou zahradou :)


Za měsíc listopad a prosinec roku 2017 jsem:
- přečetla několik knih (hlavně o výchově)! Jak je to možné při dvou malých dětech? Když se naučíte číst při uspávání dítěte v kočárku :D a druhé je ve školce :)
- sledovala zase Survivora s manželem a další seriály jako náš oblíbený The Middle (Průměrňákovi). Na to, že už to bude poslední série tohoto seriálu, tak se u toho stále s manželem smějeme, ale to bude asi tím, že rodiče z tohoto seriálu jsou tak nějak jako my dva. No on je fakt typický Mike :D
- si užívala mladší dcery, kdy starší chodila do školky
- zažila jsem první vánoční besídku ve školce - level roztomilosti milión :) a učitelky mají můj obdiv za trpělivost :D
- zažili jsme první vánoce ve 4 a sice nebyly dokonalé a "pohádkové" (vlastně vůbec, četly jste tu), ale stály za to :)

Tím, že jsem více četla (než uplynulé měsíce), vybrala jsem do oblíbenců hned 2 knihy. O té "úklidové" jsem tu už psala (článek najdete tu), takže to nebudu rozebírat do detailů. Prostě lepší kniha než všechny "japonské".
Kniha Městský mnich byla spíš takovou loterií, že uvidíme, jestli mi tato kniha přinese nějaký nový pohled na změny v životě, které by člověk měl/mohl udělat. A byla jsem nadšená natolik, že si jí chci přečíst ještě minimálně 3x a pozorněji (ne při pohybování kočárkem) :D Podle mě je to jedna z nej motivačních knih, které jsem kdy četla (a že už mám načteno z této oblasti). Je plná informací, které nejsou roztahané na tisíc stran. Vše se vysvětlí v jednoduchých větách, ale dostatečně. Jsou tam příklady, konkrétní návody, jak co dělat jinak. Opravdu se mi líbila a myslím, že reálně může někomu změnit život. Skvělá, skvělá, skvělá!

Z kosmetiky vybírám hlavně tento šampón podporující růst vlasů Yves Rocher, protože nečekala jsem, že mi udělá s vlasy to co udělal! Ony po něm vypadají strašně hustě, nadýchaně, doslova jsou zvednuté od vlasové pokožky, takže mi přijde, že se i o trošku méně mastí a pomohl mi (samozřejmě nejen tento produkt, ale věřím, že měl na tom svou zásluhu) při poporodním vypadávání vlasů. S mojí seboreou si rozumí tak částečně, ještě jsem to úplně neodsledovala. První umytí (několik z nich) byla bez problémů, poslední dvě už se svěděním hlavy, ale mám pocit, že jsem možná nesmyla šampón dostatečně z vlasové pokožky. Uvidíme, ale koho trápí vypadávání vlasů a chce takový ten wau efekt ve vlasech, zkuste ho :)

Yves Rocher kosmetika mě celkově čím dál víc baví a toto jejich vyživující tělové mléko je taky paráda! Je fakt mega hydratační, s příjemnou, ale zároveň neutrální vůní. Skvěle a bez problémů se rozetírá a to dokonce i na tělo, které není úplně dosušené po sprchování :) Pocit hydratace mi vydrží dlouho. Prostě pecka! 

Ruce, ručičky dostávají v zimě na frak, takže mastím o106. V poslední době nejčastěji tímto krémem na ruce s vřídelní solí a meduňkou Manufaktura. Krémy na ruce od Manufaktury asi nepatří úplně mezi top, ale mají úžasné vůně. Tento voní asi úplně nejlépe a až spotřebuji všechny krémy a mléka na tělo, tak půjdu i do tělového mléka s touto relaxační vůní :)

Kdyby někoho zajímalo, tak na vánoce jsem nedostala žádnou kosmetiku. Žádnou jsem si ani sama nechtěla koupit (ani dekorativku, ani parfém, nic), ani jsem si žádnou nevyžádala koupit. Já, kosmetická blogerka, jsem naznala, že mám všeho dostatek a nic nepotřebuju! Já fakt asi stárnu nebo co...takže není divu, že nejsem dobrá kosmetická (a vlastně vůbec) blogerka :D

Dobře, to bylo zase tak s ironií mou vlastní... a co jste si oblíbily na sklonku roku 2017 vy? :)

Komentáře

  1. Konečně nějaký nadšenec Survivora :-) Já tento porad miluji, mám zkouknuté všechny serie a ty nové každý tyden stahuji a těsím se. Už aby začala nová řada :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak já nemám všechny série, ale tipuji necelou polovinu :) Nahuckal mě na to manžel, který právě všechny série zkouknuté má :D Začali jsme to sledovat po narození první dcery při kojení, které trvalo i do hodiny, takže akorát na jeden díl :D My teď sledujeme, v té pauze mezi další řadou, australian survivor s03 a je fakt dobrá! Obdivuju, že tam budou (asi) i dvakrát tak dlouho jak v normálním Survivoru (americkém)...to bych asi psychicky, ani fyzicky nedala :)

      Vymazat
  2. Děkuji za tip na krém od Manufaktury. Tuhle značku jsem si za poslední dobu hodně oblíbila, takže moc ráda vyzkouším další jejich produkty :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tuším tento měsíc je meduňková řada ve slevách...:) Manufaktura má fakt skvělé produkty ;-)

      Vymazat
  3. Ten krem som dostala od kamosky na narodeniny a ta vona je uzasna!!! Urcite sa k nemu znovu vratim:)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky