Minirecenze: Make-up Cover Foundation Gabriella Salvete

Značku Gabriella Salvete si pamatuji ještě od svých pubertálních let, kdy jsem si jako první pudr koupila právě jeden od této značky :D Od té doby jsem ale velmi tuto značku nezkoušela...snad jen laky na nehty, které mají skvostné!
 
gabriella salvete elnino, recenze blog make-up cover foundation

Od elnino.cz jsem obdržela na testování tento krycí make-up Cover Foundation Gabriella Salvete. A protože už ho používám téměř měsíc a půl každý den, tak se podělím o své dojmy :)

Roztírá se velmi dobře a pěkně do ztracena. Není problém se zapracováním make-upu do pleti a kryje opravdu skvěle. Ne ale tak, že dokonale - stále používám i korektor (moje pleť je teď v těhotenství stále hrooooozná a plná akné) na zakrytí nedokonalostí/jizev. Spíše bych řekla, že je to střední krytí.
Nezdá se mi, že by make-up vytvořil masku. Ale i tak se mám pocit, že si až "po chvíli" sedne a na denním světle se mi zdá už v pohodě. Co si cením je, že vydrží na pleti celý den - večer mám ještě stále co odličovat (to se mi třeba s make-upem od Dermacolu nestává). A to dokonce "přežije" i můj odpolední spánek se Sandrou :D


Balení praktické s pumpičkou - vypumpne sice zpravidla o něco více než potřebuji, ale to je spíš takový detail. Nesmrdí, nezalézá do vrásek, ani nemám pocit, že by zhoršoval pleť při používání. Nezvýrazní suchá místa, nezačne "oranžovět" v průběhu dne...Navíc má SPF 30 a na elnino.cz je za krásných 206 Kč, na Slovensku 7,64 € a je možné vybrat si z 5-ti odstínů. 

zakryje skvěle rozšířené póry, nelze do vrásek, krycí schopnost tak akorát,
aby stále vypadal na pleti přirozeně
Aktuálně mi dobře zakryje i nějaká červená místa na tváři, která mi
vznikla v tomto těhotenství (na foto vlevo u nosu...)
Je zajímavé, že mám odstín 100 Porcelain (nejsvětlejší odstín) a i přesto, že zpravidla kupuju druhý nejsvětlější odstín, tak tento mi fakt sedne dokonale...takže možná pro úplné bledulky to nebude (neřadím se k nim).

Nevýhody? Na to, jak se "chválí", že je krycí, tak bych klidně uvítala ještě o kousíček vyšší krytí. Jinak mu ale nemám co vytknout.

Hodnotím na 9 b. z 10 b. 

Na elnino.cz najdete i další produkty Gabriella Salvete - tedy pokud nemůžete sehnat v drogérce, tak mrkněte tam, je tam výborný výběr :)

Komentáře

  1. Tenhle makeup nevypadá vůbec špatně, asi ho zkusím :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud neočekáváš extrémní krytí, tak je opravdu super a hlavně za super cenu :)

      Vymazat
  2. Jako makeup jsem chtěla taky vyzkoušet, ale to krytí mi přijde, že je hodně slabé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No určitě není "vysoce krycí" jak se u něj uvádí :) Sama vidíš, že na moje pihy a pigmentové fleky v těhotenství je krátký. Ale opravdu chválím to, že zakryje dokonale rozšířené póry, začervenání pleti (bez nutnosti používat nějaký dozelena korektor) a celkově pleť vypadá sjednoceně (i když prosvítá několih pih), ale možná díky tomu právě pleť vypadá přirozeně a ne jako maska...
      Osobně jsem s ním velmi spokojená a to, že sem tam použiju i korektor na ty největší hrůzy (na obrázku výše třeba pod rtem), to mě už "nezabije" :)

      Jen stále nechápu to pojmenování "vysoce krycí" :D

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky