Totální vychytávka! Jemná olejová odličovačí emulze 100% Sensitive Face Care | Manufaktura

Chcete svou pleť odlíčit dokonale a tím fakt myslím DO-KO-NA-LE? Tak se koukněte na tento nový dvoufázový odličovač očí a pleti od Manufaktury. Jako fakt. Je totiž jemný a tím pádem vhodný pro všechny typy pleti. Je z jedné části olejový, takže odlíčí fakt dokonale. Je neparfumovaný. Obsahuje zklidňující panthenol, hydratační kyselinu mléčnou a regenerační výtažek z mořských řas. Snese ho i citlivá pokožka a po několika týdenním testování i ta moje pokožka, tedy mastná se sklonem k akné.

face care manufaktura, olejová emulze na odlíčení

Co je na něm tak super?
- odlíčí beze zbytku a to jsem nedávno vychvalovala Ziaja odličovač. Je na podobné úrovni, co se "preciznosti" odlíčení týče, ale tento je i na obličej a tedy může nahradit micelární vodu.
- nedráždí oči
- nedráždí pleť

Sice zanechává na pleti mastný film (takže suchá a normální pleť asi zaplesají od radosti, protože se nesmývá po aplikaci), ale vyřešila jsem to tak, že nejdříve použiju namočený vatový tampón a odlíčím všechen make-up (nezapomínám na krk a ušní okolí). A potom úplně suchým vatovým tampónem přejedu pleť ještě jednou. Velmi jemně! Překvapivě i ten ještě nabere nějaké nečistoty a proto mám pocit dokonale čisté pleti. A navíc po tomto "druhém kroku" si už nepřipadám tak mastná :)) Takže toto je rada, jak používat tento odličovač v případě mastné pleti :)
manufaktura složení, manufaktura blog

Stav pleti nezhoršuje - alespoň té problematické. Myslím, že ta suchá pleť ho ale bude mít ráda přeci jen o trošku víc :)

Mínusy? Snad jen dostupnost Manufaktura produktů, ale to se dá vyřešit třeba společnou objednávkou z e-shopu manufaktura.cz s kamarádkou/maminkou/kolegyní...:) A pak možná (pro někoho) cena. Ale já osobně jsem si už tak nějak zvykla na to, že za kvalitu se platí, natož když je produkt nadupaný přírodními surovinami a kosmetika není testována na zvířatech.

Jednoznačně 10 b. z 10 b.

Už jste o této novince slyšeli? Vyzkoušeli jste? 
Co používáte na odlíčení vy? :)


Vaše
SpaceSusi

Komentáře

  1. ešte som si nevšimla, že by Manufaktura mala takúto odličovaciu emulziu :) ale celkom ma to zaujalo, lebo mám teraz olejový odličovač očí, a občas ho použijem aj na zvyšok pleti :) vďaka za tip :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to teď novinka tuším od září :) A myslím, že velmi podařená :)

      Vymazat
  2. No s tím, že je produkt nadupaný přírodními složkami, bych úplně nesouhlasila.. Hned na třetím a čtvrtém místě ve složení je syntetický silikon, který je absolutně nevhodný na aknózní a problematickou pleť, natož na odličování, protože může ucpávat póry a je těžkou smývatelný a v přírodě odbouratelný. Jsem ráda, že to s pletí nedělá tolik paseky, ale v tomto případě bych řekla, že je produkt nadupaný spíše pořádnou chemií :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš to...co se člověk nedozví :) Já tomuto velmi nerozumím (a možná ani nechci, pak bych nepoužívala asi nic.. :D), vím, že Manufaktura není čistě přírodní značka, ale vím, že alespoň, oproti drogérkovým, má v něčem navrch...a teda překvapivě mi to s pletí nic hrozného nedělalo. Možná i tím, že jsem "částečně" tu mastnotu odstranila tím vatovým tampónem...:)
      Díky za info

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky