Soutěže...ale ne u mě :)

Jsem soutěživý typ. A přitom jsem jedináček :D I když...možná právě proto se snažím soutěžit (ne sport, tam jsem levá, jak už možná víte :D) A protože v posledních dnech se roztrhl pytel se soutěžema, tak tu je pár mých typů :)


Kdo má rád lesky/rtěnky od L´Oréal Paris (i ten, kdo je ještě nezkusil, jako já :D), pojďte na FB na tuto aplikaci: L´Oréal Paris Caresse (klik). Povolíte, aby si o vás stáhli nějaké základní infošky (to teď dělá každý, takže co už) a vyplníte pár info. Vyjde vám konkrétní odstín pro vás a když budete mít štěstí (jako třeba i já ;-)), tak vám za pár dní přijde e-mail s oznámením o výhře :) BACHA, trvá jen do dnešní půlnoci! :)

Před Vánoci se to všude hemží soutěžema, které fungují na principu adventního kalendáře (každý den něco :D), takže můžete se mrknout a zúčastnit např. tuto:
http://vanoce.marianne.cz/ - i když tam není velké množství výherců, tak jsou to zajímavé a hodnotné ceny :)
http://bit.ly/AdventnyKalendarFa - v poslední době jsem si fakt, ale vážně úplně upřímně :D, oblíbila sprchové gely Fa. Tu se soutěží o slušné množství cen, tak proč to nezkusit ;-) Nutný pobyt v SR...
http://on.fb.me/1cCZxbK - ceny od Schwarzkopf Professional jsou taktéž zajímavé, resp. uvidíme co tam bude další dny ;-) Upozornění - pouze pro SR (nebo ty, kteří mají pobyt/doručovací adresu na Slovensku)
http://tiny.cc/adventni_kalendar - konečně něco pro CZ :) Nenašla jsem pravidla, takže asi mohou zkusit i Slovenky ;-) Soutěží se o parfémy každý den s parfumérkou Douglas :) Velmi příjemné výhry takto před svátky :))
http://bit.ly/AdventnyKalendar - Schwarzkopf válí a má ještě i další kalendář :) Nepotěším Češky...znovu jen pro SK.
- https://www.facebook.com/dm.Slovensko/app_1376916945880780 - DM drogérie rozdává. Je to ale trošku o sledování - šuplíček se otevře jen na jednu hodinu z dne, takže spíš náhoda, ale myslím, že podle komentů na FB, by se to dalo nějak odsledovat ;-) Jo a toto znovu jen SK, na CZ fan stránce jsem nenašla :(
http://secure.essence.eu/xmas/sk/ Essence :)

Další soutěže
http://deluxe.lidl.sk/kod.html - když nakoupíte v Lidlu nad 15 € můžete zaregistrovat bloček z nákupu a vyhrát hodnotné ceny :)
http://www.lidl.cz/cps/rde/www_lidl_cz/hs.xsl/3140.htm pro CZ Lidl ta stejná akce, ale nákup musí být nad 500 Kč :)
http://www.vianocnaponozka.sk/kalendar - kdo nakupuje v obchodíku Bepon, tak se této akci potěší :) Stačí zaregistrovat nákup a možná vyhrajete ponožky nebo punčošky :)
http://on.fb.me/1h4WYVl - Orion :) Pro ty, které rády klikají jak zběsilé a chtějí vyhrát ne jen vyplněním dotazníku/kliknutím na okénko, ale mají čistě soutěživého ducha :) Pravidla jsou jasná...jen se obávám, že tu najdete vždy někoho, kdo to nějak "ošušká" a vyhraje :-/...ale za pokus stojí :)
- https://www.facebook.com/DoveSlovensko/app_394721957326252 - s DOVE, je to pro CZ i SK, takže zkusit se může. Nevýhodu vidím v tom, že je fakt náhoda, když otočíš na pexesu stejné znaky...ale o to by byla větší radost, kdybych opravdu vyhrála :)
http://www.niveamen.sk/tipy-a-zabava/Local/sk/original - můžete vyhrát vodu po holení od Nivey pro miláčka :)
https://www.facebook.com/bourjoiscz - soutěž, ve které zašlete vlastní fotografii adventního líčení, výherkyně vybere porota a hraje se o pěkné ceny od Bourjois :)
http://bit.ly/1h2FlW0 - F&F vyhlásil soutěž, kdy slibuje, že celý příští rok nás bude obdarovávat (teda výherce). Stačí si tipnout kolik lidiček se do soutěže zapojí...a modlit se :)


Sumasumárum. Více se snaží SK verze značek :D Najednou jsem i ráda, že mám trvalý pobyt na Slovensku a tak můžu čekovat a soutěžit každý jeden den až do Štědrého dne :)

Zkoušíte i vy takové soutěže? Podařilo se vám už někdy vyhrát? (mě ano :D)
Našly jste nějaké další? Dejte tipy ;-)







Komentáře

  1. Odpovědi
    1. :) Tak super, to gratuluji a aspoň vidím, že se to dá ;-))

      Vymazat
  2. ja som vyhrala na FA :) ale uz rano , v noci ...o polnoci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrá si ;-) Snad se podaří něco i mě do vánoc :))

      Vymazat
  3. Môžes skúsiť šťastie aj tu (NIVEA adventný kalendár): http://www.nivea.sk/Tipy-and-rady/ext/sk-SK/2013_12_adventny_kalendar?cid=SK-EMM-NIV-Advent-000012-00000008&dpl=deeplink-advent

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem vyhrála Caresse, úplně jsem zapomněla, že jsem něco vyplňovala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou překvapení, co? :) Tak super, gratuluji ;-)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. ;-) tak to jsem ráda, že aspoň něco...a třeba se ještě podaří, však zbývá ještě celkem dost dnů :)

      Vymazat
  6. Díííííky, já jsem na soutěže úplně ulítlá!! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky