Svatební zvony do toho mlátí...6 dní do svatby :D

Už to máme za pár :)


Dlouhodobá předpověď počasí není velmi příznivá - má chcát a chcát...takže vymýšlím nová místa na focení (už jsem si vymyslela vše na venkovní focení, ale asi z toho nic nebude, tak nastupuje plán B, který ještě musím vymyslet :D)

Rozlučku se svobodou měl už i můj nastávající...a přežil :D Za co ho chválím při tom množství kamarádů/fotbalistů :-* (on si toto občas čte, takže si takový smajlík můžu dovolit :D)

Perníčky pro hosty :)

Chorobu jsem relativně porazila, ale stále kašlu/soplím. Snad se to zlepší, nerada bych začala v kostele do ticha kašlat...nebo vydávat jakékoliv jiné zvuky :D

Dnes jsem si udělala "beauty" day. Obarvila si to roští na hlavě. Zapatlala jsem samozřejmě celou koupelnu - kdo by to byl řekl, že tuba s barvou je tak kluzká - létala po celé koupelně úplně nepředvídatelně. Zaprasila jsem snad všechny ručníky co tam máme, takže nejen, že jsou všechny zelené (nedávno jsem prala a zabarvila vše na zeleno :D), ale mají na sobě i tmavé čmouhy. Jsem to ale "šikula" :D

Moje botky č. 1 a č. 2...ještě mám č. 3 :D :)

Beauty proměnou prošly i moje nehty (prozatím na nohou), tvrdé paty, mezizubní prostory (:D). Peelingovala jsem co jsem mohla, oholila co se dalo. Při holení jsem samozřejmě zase dořezala, ale to už je u mě klasika :-X

Během týdne, co jsem ležela s chřipkou, jsem si pěkně utřídila myšlenky a musím nakonec zkonstatovat, že to mělo cosi do sebe - vypnout od pracovního stresu a trošku více o všem (svatbě) přemýšlet. Sepsala jsem si, co vše musí být vyfoceno a klidně budu chodit s papírem v ruce za fotografem a budu mu říkat, co ještě neodškrtl :D


Vlevo - toto máme nyní na ledničce :) Takže uff, snad řekne ano :D
Vpravo - moje naušničky :)

Nastudovala jsem si etiketu během svatebního dne, abych netrapčila (i když vím, že i tak budu...když jsem nervózní tak dělám hrozné hovadiny, zakoktávám se a nebo se nekontrolovatelně směju).

Posvazovala jsem si konečně všech 120 ubrousků a připevnila na ně jmenovky. Hurá! Jestli mi ale někdo tento týden napíše, že změnil partnera nebo že nepřijde, tak si ho najdu a proplesknu! :D

Nad zasedacím pořádkem jsem znovu "maturovala", protože jsem obdržela speciální požadavky typu:
- bratranec nechce sedět blízko svého otce a chce hodně volných družiček kolem sebe
- sestřenice s malým dítětem chce sedět úplně na kraji, ale aby byla co nejblíž k svému bratrovi, ale tak, aby ten bratr nebyl blízko jejího manžela, aby ho nenutil pít :D
- její bratr chce sedět co nejdál od ní, aby ho nekontrolovala (svobodný, rád se zabaví s alkoholem :))
- americký host musí být usazen vedle někoho, kdo ovládá anglický jazyk, ale ten kdo to umí na konzervativní úrovni (svědkyně) bude sedět co nejblíže ke mě a s američanem nejsme zase až tak "friendly" (je to přítel mojí sestřenice), aby seděl tak blízko k hlavní osobě svatby (tou jsem samozřejmě JÁ :D, můj nastávající si určitě nyní nesouhlasně mlaskl :-P)
...
Máme tam taky pár bývalých párů (Bože, 120 lidí a přeci jen tak pár lidí bude mít své ex!?), takže ti taktéž nesmí sedět poblíž sebe. Vedle partnera jedné žárlivky nemůžu posadit nikoho nezadaného.
Další z rodiny jsou rozhádaní a bude lepší, když na sebe ani neuvidí. A mám tam jednu osobu, kterou též nemusím a kterou jsem chtěla usadit co nejdál to jde, zády ke mě a ideálně ještě na chodbě v průvanu :D


Nahoře - svázané ubrousky, konečně komplet, zasedací pořádek - ještě neúplný, ale vidíte tu úchylku?
I přesto, že to bylo jen na zemi, tak je to vyrovnané přesně na chlup :D
Dole - svatební "pierka" pro hosty + toto jsem napsala pro Toma do našeho kalendáře :D
Ještě to neviděl - až zítra otočíme list :)
Asi (a pevně doufám) je to tak v každé rodině, ale fakt jsem se celkem zapotila nad tím, než jsem to nějak pousazovala :) Jsem mistr strategie:D

A teď jsem si tak sedla...a přišlo to ně mě. Ty vole, za 6 dní už budu vdaná! No ty krávo. Uff.
Když jsem byla malá, tak jsem si myslela, že už tak ve 20-ti se vdám :) (byla jiná doba :D). Čím jsem byla starší, tím mi docházelo, že si mě určitě nikdo nikdy nevezme :) Zvlášť na základce, kdy moje sebevědomí lezlo po zemi a byla jsem fakt, ale neskutečně moc škaredá :)
A teď už je to skoro tu.

Když já, tak potom už kdokoliv :D
Člověk musí věřit...a ono si tě to najde :)
Snad to ten můj se mnou vydrží...však je to jen "na chvíli" ...do konce života :D




Komentáře

  1. Úžasný článok :) aj trochu závidím tie radosti - starosti :) Ale tak takmer každú to raz čaká :)

    Pozývam na Giveaway!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Jsou to fakt radosti/starosti a zatím nevím co převažuje :D

      Vymazat
  2. Tvl, 6 dní!!!! Já se picnu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)...teď přemýšlím, nemělo být spíš 6 dnů? ...ehm :)

      Vymazat
    2. To bylo pozastavení se nad samotným faktem, jak to utíká - když jsem začala číst Tvůj blog, tak sis vybírala šaty a teď zbývá už necelý týden!! A musím přiznat, že jsem si nikdy neuvědomila, kolik je to starostí ;)

      PS: Nebyl to útok na gramatiku - možná sis to tak chybně vysvětlila ;) - ale když jsme u toho, pravidla povolují dní i dnů :)

      Vymazat
    3. Neboj, toho jsem si vědomá, jen jsem si taky vědomá toho, že bydlím na Slovensku a sem tam něco napíšu blbě česky :D...a když jsem viděla "dní", tak mi najednou proběhlo hlavou, jestli je to vlastně vůbec správně, protože mi to najednou znělo nějak divně :D Už jsem úplně dopletená :))
      ...a o tom to je - do naivních duší, které si myslí jaká je to pohoda "vdát se" vlévám trošku realizmu :D (tak ale na druhou stranu - kdybych na to měla a měla agenturu, tak je to možná úplně pohoda...ale, to bych si musela vydělávat asi jiné money :D)
      Jj, už je to tu...za 5 dní :D

      Vymazat
  3. ..drzim palce, nech vsetko dobre dopadne, nech sa doliecis, a hlavne si ten den uzivaj, pretoze fakt je to jeden z najkrajsich dni v tvojom zivote. Na organizacne starosti a stresy rychlo zabudnes a budes spominat iba na to krasne. Buduca pani Susi!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejhorší je, že já si nedokážu některé věci užít, když nejdou tak, jak by mělo :-X Trošku se bojím, že budu na svatbě takový nerv, že si to ani pořádně neužiju :D Ale tak snad to nebude tak zlé a nejvíc se těším na období "po" :D

      Vymazat
  4. :D ten zasadaci poriadok je tusim u kazdeho poriadna vyzva :D

    btw, ja som povodne chcela do 20tky mat prve dieta. potom som to posunula ze do 25tky. no a teraz vidim, ze uz ani 30tku nestiham :D
    ale naco tlacit na pilu...vsetko pride ked ma prist :)

    juj, ale nervy to su riadne, prezivam to spolu s tebou, drz sa :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D jde vidět, že fakt byla jiná doba (tuším jsme stejně staré plus mínus) když jsme snili o svatbě a prvním děcku - já taky myslela, že v 28-mi letech už budu mít alespoň jedno, možná už 2 děti :D A zatím to nevypadá ani na otěhotnění před 30-tkou, protože jak píšeš "na co tlačit na pilu" :)
      Díky, už to za chvilku bude i za námi :)

      Vymazat
  5. Jsem pravidelný čtenář, ale až po dnešním postu mi naskočila husí kůže. Vždy jsem se na tyto "svatební starosti" těšila, no dnes jsi na mě zapůsobila jako anitisvatební pilulka....my doma ještě nějaký ten pátek počkáme:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vážně? :D Sorry, to zase nebyl účel :) Spíš třeba trošku "otevřít" oči, protože já osobně jsem si myslela, že naplánovat svatbu je pohodička lesní...a realita mě trošku probrala a teď ten realizmus dávám do těchto článků :D
      Ale zase, pokud si duše podctivá a budeš vše plánovat už rok a budeš se tomu opravdu plně věnovat, tak možná některé starosti "na poslední chvíli" (viz. články) odpadnou :) A nebo pokud si absolutní flegmoš, tak budeš mít ...víš, kde všechno :D

      Vymazat
  6. Jak mě tyhle Tvé články hrozně moc baví :))..Jsi skvělá, takovýhle rozbroje se zasedacím pořádkem,mě by z toho asi praskla hlava a ty jsi to zvládla tak skvěle. Moc se mi líbí balerínky a ty naušnice jsou přímo skvělý.! Ty srdíčka chci na svatbě také :D..ale jenom dvě, pro mě a pro ženicha (jestli nějaký bude). Těším se až sem dáš fotky ze svatby (jestli sem tedy nějaké dáš a na to jak moc Vám to bude slušet) Přeju Vám hodně štěstí a ať se milujete až do konce života :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) Jsem moc ráda, že jsem pobavila :) Nakonec to vše dopadlo dobře, až nad očekávání :) Ale o tom bude brzy článek a i nějaké ty fotky samozřejmě budou ;-) Děkujeme :)

      Vymazat
  7. Už se hrozně těším na fotky!!

    OdpovědětVymazat
  8. Zuzko, super článek. Bavila jsem se při čtení. Musím ale hlavně popřát, ať to v sobotu vyjde na ten nejbáječnější den a hlavně se nestresovat ... bude to bezva ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky :) Nakone jsem se skoro vůbec nestresovala, až jsem se divila :))

      Vymazat
  9. Ty tak pěkně píšeš. Člověk se pobaví, něco zajímavého se dozví.. :) Já ti držím pěsti, aby vám vyšlo počasí a také se budu těšit na fotky. Jinak já si zase myslela, že se vdám tak ve 23 letech a ve 26 nebo 27 budu mít dítě. Je mi 24 let a ani jeden z těchto plánů nepřipadá v úvahu. :D Jiná doba, jiní lidi (muži).. čím jsem starší, tím méně mě láká se takto vážně vázat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky moc za pochvalu - píšu tak, jak mě napadne a nikdy už článek neupravuju - prostě napíšu a hned publikuju, ani to po sobě nečtu :-X :D Počasí nás trošku zlobilo, ale jako zázrakem na focení bylo mírně zataženo (bez deště) a sem tam vykouklo i sluníčko :))

      Vymazat
  10. Haha při zasedání jsem znova maturovala :D rozesmálo. Jinak všechno moc nádherné a moc gratuluji a přeji hodně štěstí :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky