Oční stíny a tužka 2 v 1 Metallic Black, Dermacol

Tato udělátka, kdy mohu libovolně měnit použití daného produktu mám ve všeobecnosti ráda. Tužka, která se dá zároveň dobře rozetřít a použít v případě nouze jako oční stín, je podle mě nápad, který by si zasloužil nějaké hodnotné ocenění ;-)

Dermacol před časem přivítal na trhu 6 druhů černých tužek/linek a protože jsou oční linky v černé barvě stále in, tak si myslím, že nešlápl vedle. Každý si tam najde ten svůj výrobek - už kvůli tomu, že příznivci klasické tužky si přijdou na své, ale zároveň i příznivci tekuté/pudrové oční linky.
Podrobnosti o tužkách naleznete např. i zde.

A co vše umí/neumí tato tužka/stín?

...dnes se bavíme o té nahoře - té tlusté :D

Plusy:
- je měkká a po víčku krásně klouže. Není potřebné "to hrotit" a i s kůlem se dá vykreslit pěkná linka :) Je zase pravda, že dokonalou špičku na této tlusté tužce (:D) hold neuděláme, ale to asi není žádné překvapení :D
- pěkně se roztírá do ztracena v případě, že jí chceš použít jako oční stín - je ale trošku potřebné si švihnout,  celkem rychle na víčku schne a pak se rozetření do ztracena stává téměř nadlidským výkonem :D
- má třpytky...i když to stejné dám i do mínusů...Každopádně ta tužka hned vypadá zajímavěji, když se leskne - ideální na večerní líčení :)
- výdrž - jako linka vydrží fakt hodně dlouho a vydrží i jemné přejetí prstem přes linku, bez toho aby se rozmazala. Jako stíny byla výdrž trošku slabší - po pár hodinách se seskupovala na víčku "do záhybů"
- cena - přiměřených 99 Kč :)

Mínusy:
- třpytky - člověk by neřekl, že když se jedná jen o tužku, že ty třpytky budou i pod okem na tváři jako u klasických očních stínů. I když...možná to byla zase jen moje (ne)šikovnost :D
- odličování - souvisí se třpytkami, kterých jsem se trošku nemohla zbavit, ale jinak se odličovala snadno :)
- nutnost ořezávátka na tyto tlusté tužky :) Doporučuji tužku dát na chvilku do mrazáku/ledničky před strouháním - nehrozí, že se neplánovaně zlomí, zmenší ...a naštve tě :D ;-)

Efekt:
Na kouřové líčení je dokonalá. Kdo si na tomto stylu ujíždí, tak určitě juchá radostí, že zrovna Dermacol přišel s touto tužkou, která spojuje výdrž s normálně dostupnou cenou :)

Jsem zastánce minimálně dvoubarevného líčení přes den - tedy jeden světlejší a tmavší stín a tuto tužku jsem si zvykla nyní nanášet jemně jako ten tmavší stín ve spojení s minerálními oční stíny ze zlaté kolekce (taktéž od Dermacolu), na které jste už mohli číst recenzi zde.


Tato tužka je ale opravdu velice výrazná, takže na denní líčení raději s mírou ;-)

Celkově - ano, ale nedávám plný počet bodů. Prostě tužka... :)

8 b. z 10 b.




Komentáře

  1. kolem těhle tužek kroužím už nějakou dobu, ale zatím odolávám - zakázala jsem si totiž černou ... ale nevím nevím jak dlouho to vydržím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a na co čekáš? :D Stojí relativně málo a mají fakt výdrž ;-) Já taky nejsem úplně zastánce černé, ale jsou dny/okamžiky, kdy se i černá snese :)

      Vymazat
  2. Páni ty věci vypadají moc dobře!!

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá moc dobře a hezká recenze... žádné tlachy okolo a jasně vypsané plusy a mínusy.. hezké!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky