Lak na nehty Salon Lycra Pro by Rimmel London

Tak nevím. Možná jsem v minulosti měla smůlu na odstín. A teď jsem to vyhrála.
Možná se stala opravdu velká změna, která není viditelná jen na novém obalu.
Nebo jsem si možná začala dávat větší pozor na své nehty...ehm, tak to asi ne :D Však kdo mě čte ví, že jsem neohrabaná, takže si sdírám (nejen nehty) o cokoliv a hned mu všude zůstanou šrámy :D


Plusy laku Lycra Pro: 
- vypadá, že je větší jak původní Lycra Pro (ten původní už nemám, tak nedokážu posoudit). Možná je to ale způsobeno jen tím obalem, který je moderní, robustní (vypadá tak pevně, že kdybych s tím třískla o zem, tak se snad ani nerozbije...ale asi to radši nebudu pokoušet :D) a hlavně - skvěle moderně vypadá a je rozpoznatelný mezi konkurenčními laky :)
- krásné odstíny - myslím, že snad každý si tam najde ten svůj (svoje) a některé navrhla dokonce samotná Kate (poznáme podle jejího podpisu na obalu) :)



























- široký aplikátor - i když řekněme si na rovinu - na jeden tah je to tak na malíčku :)
- vydrží! A vážně strašně dlouho. Až to nechápu, protože u předchozí verze se mi stávalo, že stačilo někde trošku déle smočit ruce a už se začaly olupovat špičky. A teď? Vydržel všechno! V pátek nalakován, v sobotu svatba, neděle velké umývání nádobí po velké rodinné návštěvě. A nic. Pondělí, úterý, středa...nic! Stále vypadal nedotknutý až jsem se musela v práci stále soustředit na nehty :D Až ve čtvrtek (viz. foto 7-mého dne) se začal olupovat.

1. den :)

Mínusy: 
- déle se mi odlakoval...
- trošku déle schnul při druhé vrstvě - "tvářil" se, že je suchý, ale nebyl dokonale - stačilo se natřít tělovým mlékem a škrábnout nehtem o víčko a bylo po parádě :( Ale jak uschne, tak se ho nezbavíš :D

7-mý den ...celkem se na to ještě dá dívat, ne? :)

Efekt: 
Tento odstín 227 New Romantic je ideální na denní nošení. Perfektně se hodil k jemnému svatebnímu líčení a celé té "situaci" :) Je to ideální nenápadná barva a navíc zakryje (i když ne úplně) případné bílé fleky na nehtech :)

Mám ráda "věci", které nám pomáhají a zpříjemňují náš nelehký ženský úděl :D
Tento lak mezi ně patří. 
Nám, lenivcům, totiž stačí nalakovat si nehty v neděli večer a do pátku máme vystaráno :D

Je to prostě super lak a dávám mu 10 b. z 10 b. :)




Komentáře

  1. Rimmel má super laky na nehty, to se mu musí nechat. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě až do tohoto zase až tak nevyhovovaly - ale tento je úžasný a už si brousím zoubky na další barvy :)

      Vymazat
    2. Když to tak vezmu, mě vyhovují vesměs všechny laky, protože mám gelové nehty, tak se mi tolik neohýbají a lak se neoprýská a dlouho vydrží. Ale Rimmel značku kosmetiky mám celkově ráda. :)

      Vymazat
  2. Tieto laky sa fakt podarili, odtiene sú také netradičné čo sa mi páči, pretože každá značka vyrába väčšinou len základné odtiene, no ja mám rada niečo výnimočné, iné, zaujímavé kombinácie farieb a to som pri týchto Rimmel lakoch našla, mám dva - jeden tento svetloružový a ďalší grape sorbet a sú to úžasné laky, rýchlo zaschnú, majú fakt dobrú výdrž, sú trblietavé čo uprednostňujem pri lakoch, no zároveň sa dajú ľahko odlakovať, akurát v jednej vrstve nekryjú dobre, vždy musím naniesť minimálne dve vrstvy.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky