Lak na rty Apocalips by Rimmel London

Nezbláznila jsem se :) Nebojte - opravdu čtete dobře a jedná se o LAK NA RTY. 
Trošku divné, že? A nezvyklé...ale tato novinka od Rimmel London je velmi zajímavá, tak proč by nemohla být i jiná v tom, že využívá takový název :))





Plusy: 
- velmi se mi líbí obal - v dolní části pěkně vidíš výsledný odstín, který reálně bude na rtech. Tedy nejedná se o žádné "zkreslené" sklo nebo něco podobného :D Obal je trošku netypický pro Rimmel lesky, ale velmi pěkný :)
- praktický aplikátor - má v sobě malý žlábek, který vždy pobere co nejvíc barvy a tu si můžeš pěkně rovnoměrně rozetřít po rtech :) Aplikátor ti nedovolí přesáhnout linku rtů - tím, že je úzký a tvarovaný pěkně klouže po rtech a kopíruje jejich "křivky" :)
- nelepivé složení - jiné "normální" lesky většinou mají tu velkou nevýhodu, že se na ně lepí všechno...vlasy, malé mušky, drobky atd. :D U tohoto laku/lesku se mi to opravdu nestalo, což přisuzuji tomu, že tento lak kombinuje jak vlastnosti klasické rtěnky, tak lesku na rty...


Mínusy: 
- vůně - není to ani smrad, ale ani nic mňam, jak u některých lesků bývá zvykem. Já osobně mám ráda ty brutálně dobré (voňavé/chutné) lesky, které bych si poté nanášela téměř nonstop, jen abych si "pochutnala" :D U tohoto se mi to nestalo, protože ta vůně je...zvláštní a myslím, že někomu to spíše může smrdět...
- je všude :-/ Tím myslím, že dokud se pořádně nepřizpůsobí rtům (tak nějak neuschne), tak se vyhýbej jídlu, pití a jakýmkoliv akrobatickým kouskům s oblékáním přes hlavu :D Nechává stopy na všem a na oblečení to opravdu nepotěší :( Bacha na to!
- výdrž na rtech je relativně krátká. Spíše jsem si všimla, že se ztratila intenzita barvy po cca 2 hodinách. Poté lak vypadal na rtech už spíše jako jemnoučký lesk - stačilo by přetřít rty např. bezbarvým leskem a vypadá to stále dobře :)

Efekt: 
Spojuje vlastnosti rtěnky i lesku na rty. 
Krásně zabarví rty, má delší výdrž barvy, nelepí...jako některé rtěnky.
Má aplikátor, je tekutý, nevysušuje rty...jako některé lesky.

Tato barva mě úplně nedostala (300 Out Of This World), protože i když to možná nevypadá, tak je celkem výrazná na denní nošení + přijde mi, že zuby vypadaly trošičku žlutší :D (nějaký optický klam nebo co :D). K tónu mé pleti navíc tyto hodně růžové odstíny neladí.
Na druhou stranu mě tento lak na rty zaujal a už přemýšlím, který odstín si obstarám :)

Jsem spokojená a doporučuji - 7 b. z 10 b. 
Pozn. v dubnu/apríli 2013 bude již v prodeji ;-)


Tak co? Zaujal vás? ;-)


Komentáře

  1. Já jsem se úplně zarazila a LAK na rty?.D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já poprvé taky...myslela jsem si, že se někdo přepsal ...např. z přepracování a prací s tolika kosmetickými produkty, že už ani neví co je na co :D...ale je tomu opravdu tak :)

      Vymazat
  2. Jsem nadšená, že se tenhle produkt dostal i k nám do Česka, protože vím, že je velmi populární v Americe a Británii. Osobně mám odstín Celestial a jsem naprosto spokojená. Hodně mi připomíná tekutou rtěnku od Makeup forever, která stojí osm stovek, takže cena za Apocalips je úžasná. Navíc v Rossmanu momentálně za 104 korun ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten je teda boží už mám taky na něj zalusk v sobotu bude muj hihi
    http://jitule79.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já ho naprosto miluju. Koupila jsem ho v DMku ve slevě za 99KČ. Vlastně jsem ho chtěla "jen" vyzkoušet, protože se mi strašně líbil ten obal. Měl úžasný design, tak jsem to vzala a jsem nadšená. Ta vůně je pro mě úžasná, navíc mi i dlouho vydržel a narozdíl od ostatních lesků, které mám, ať už od Dermacolu a podobně, tento "lak" mi opravdu vydržel o poznání déle, je více pigmentovaný a je v úžasných barvách... Vážně jsem si ho zamilovala a přemýšlím o tom, že si koupím ještě jiný odstín :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím na 100% :) Vydrží, je krásný (i design) a nestojí moc :) Já mám prozatím odstíny 2 :D

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky