Blogy...které sleduji :)

Možná si teď budu házet "klacky pod nohy", ale chci vás upozornit na některé suprové blogy, které sleduji a vždy čekám na nový článek některé z uvedených bloggerek.

1. Lili The Blogger (http://freshlili.blogspot.cz/) je jedním z těch NEJ blogů, které sleduji :) Líbí se mi tam úplně vše - obsah, struktura, fotografie a vtipné komentáře.
Líbí se mi, že Lili vždy napíše i to co se jí nelíbí, ohodnotí každý produkt + přidává své vlastní "zlepšováky", doporučení, rady...a mnoho jiného.
Těch produktů jí pod rukama prošlo strašně moc a o každém napsala vyčerpávající koment. Perfektní, vyplatí se sledovat!

2. Kissbook by Mia (http://kissbookbymia.blogspot.cz/) je blog, který jsem objevila teprve nedávno. Uchvátil mě zejména fotkami a množstvím zrecenzovaných značek/výrobků.
Když jsem procházela blogem více, tak mě nadchl obsah, který není zaměřen jen na recenze, ale i na tipy/triky, tipy na vlasy, módní styl a hlavně v sekci Můj život se dozvíme něco i o samotné autorce. Chválím! :)

3. Ordinary Life (http://ordinarylife-my.blogspot.cz/). Tato bloggerka doslova "chrlí" článek za článkem a všechny si stojí za to přečíst. Líbí se mi její tipy na určité nákupní akce - vždy přijdou vhod, protože ne vždy člověk sám vysonduje kde bude jaká sleva a takto o nic nemůžeme přijít (tedy škoda, že takto nesonduje i po SK trhu, to by bylo ideál :D). Její recenze jsou snad na všechny možné i nemožné značky - upřímně některé ani neznám, ale o to více mě to nutí číst. Přeci jen - jsem "light" na kosmetiku :D a proto hltám každý nový tip.

4. Monica In Essence (http://monicainessence.blogspot.sk/), Slovenka. Blog s jemnou grafikou, ale s velmi příjemným obsahem. Odpadávám z toho, jak se dokáže krásně nalíčit, zbožňuji články, které mají výstižné názvy např. jako: Ako stihnúť líčenie, kým je manžel v sprche :) Stojí za shlédnutí a momentálně na blogu probíhá i Giveaway o Bioderma produkty. Zde stojí i za zmínku, že tato giveaway je k prvnímu výročí jejího blogu - chválím, protože má za sebou kus práce (pozn. můj blog už bude mít též brzy rok...sakra...:D)

5. Život podle Lucie (http://www.zivotpodlelucie.com/). Dost namakaný blog, který je dokonce na vlastní doméně ;-) Když se podíváš do bočního sloupce na statistiky, tak asi zalapáš po dechu. Je to pecka. Nejvíce se mi líbí Lucky styl psaní, její schopnost komentovat vše, co se kolem ní děje (tedy nejedná se jen o recenze). Lucka taky celkem chrlí nové a nové články a opravdu stojí za to je číst. Navíc dost rozumí módě, takže si zde můžeš nejen stáhnout e-knihu Jak na modeling, tak se i inspirovat. Btw. Knihu napsala ona sama!


Abych byla věrná naší komunitě Rimmel Agentek, tak zmiňuji i jejich blogy (pokud jsem na některou z vás zapomněla, tak se omlouvám!) :)


  • Krinolina - Pretty Woman (http://krinolina-prettywoman.blogspot.sk/) - moje oblíbené dvojčata Danka a Janka, které recenzují jak o život vše co jim pod ruku přijde. Fotí krásné fotky, kritizují i chválí. Zbožňují hlavně nail kosmetiku, takže zde naleznete různé tipy a ukázky "jak na nehty".
  • My World od Nelky (http://redblackwhite-nelka.blogspot.sk/) - Petronelka, která rozjela blog ve velkém. Mám pocit, že je to nejúspěšnější blog, z nás agentek. Najdete zde vše možné i nemožné - od kosmetiky tělové, dekorativní, vlasové až po recenze výrobků "klasických", kosmetických pomůcek a "udělátek" atd. Rozhodně doporučuji :)
  • Testujeme kozmetiku (http://mycosmetictests.blogspot.sk/) - Katka začíná též dobře rozjíždět blog. Zdá se mi, že během studií na něj neměla velmi času, ale nyní (po zdárně ukončených státnicích) píše jak o život. Tento její blog je jen o recenzích - má ještě i druhý, který je více o ní a jejím názoru a pohledu na svět - pro zájemce naleznete zde: http://katka-nielenprebaby.blogspot.sk/ :)
  • Last Diva (http://lastdiva.blogspot.sk/) - Maťka, která si s líčením vždy nádherně pohraje a fotky vypadají fantasticky.
  • Stacey-cosmetics (http://stacey-cosmetics.blogspot.sk/) - Simonka a její přehledný blog s recenzemi.
  • New Bridget (http://newbridget.blog.cz/) - Veronika a její pohled na svět. Na blogu najdete nejen zdařilé recenze, ale i různé úvahy a opět pohled a názor na dění kolem ní.
  • Blog J. K. (http://motokatty.blog.cz/) - veeeelmi obsáhlý blog, který možná na první pohled nevypadá, ale opravdu je tam tolik informací, že uff :) Jako jediný z "agentských" blogů se zabývá i knihami :)

A na závěr chuťovka - Vintage Blog (http://www.vintageblog.cz/) - kreativní fotky, trošku "crazy" styl, ale úúúúúžasné. Vážně, když už se nepodíváte na ty předchozí, tak tento je fakt "cool" a stojí za kliknutí :)

A jaké blogy sledujete vy? Že bych se namotala na další bloggerky? ;-)

Komentáře

  1. Ahoj, ďakujem za spomenutie :) No tá moja grafika, mám v pláne na nej popracovať, len musím nájsť nejakú dobrú dušu, ktorá mi s tým pomôže, bohužiaľ na takéto webstránkové záležitosti som ľavá až hrôza :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jů, já jsem úplně šťastná! Tak milý slova! Děkuju, mám velkou radost, že se ti u mě na vintageblogu líbí.
    A taky moc díky za príma tipy na ostatní blogy, některý neznám, tak se těším, až je omrknu.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujem, že som sa dostala na tvoj zoznam :) :) teší ma to!!! :) PS: dnes pribudol ďalší článok :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Zuzka, velmi pekne dakujem za spomenutie, si zlata ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj
    super clanok nasla som nejake nove blogy o kt. som netusila a dakujeme ze sme tam aj my:-) sice je blog len sestrin a mna len sem tam zneuzije :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky