Garnier krém na ruce Intensive 7 days SOS Regenerační krém na ruce


Už jednou jsem zde pěla ódu na krém na ruce od Garnieru, dnes budu trošku kritičtější…a nebo ne? J

Jde o úplnou novinku Garnier Hand Intensive 7 days – určitě jste zaregistrovali zelená balení od Garnier, zejména tělové krémy byly dost propagované v časopisech apod., ale nyní se pozornost začíná strhávat na krémy na ruce z této řady.
Podobně jako tělový krém s bambuckým máslem, jsem si pořídila i tento krém na ruce. Doslova se na něm píše, že jde o SOS krém na popraskané ruce – mega hydratační, právě díky obsahu bambuckého másla.

Plusy:
  • příjemně voní – nedokážu přirovnat, ale vůně je více než příjemná J
  • příjemná konzistence – rychle se rozetírá, vstřebá – není tak mastný jako ten červený hydratační, o kterém jsem psala i zde: http://spacesusi.blogspot.com/2011/11/naj-krem-na-ruky-garnier.html - tzn. můžeš téměř ihned po nanasení na něco sáhnout a nemusíš se bát, že necháš otisk na každé klice, telefonu atd. :)
  • píše se, že je odolný vůči prvnímu umytí rukou – možná trošku ano, ale nespoléhejte na zázraky – myslím, že kdybych si ruce pořádně namydlila, tak krém opravdu nemá šanci – asi se počítá jen s takovým rychlým promáchnutím pod tekoucí vodou – potom ok, vydrží J
  • ruce jsou podstatně jemnější – jde to dokonce i vidět!

Mínusy:
  • efekt se mi nezdá až tak dlouhodobý – natírám se jím několikrát za den a stále musím – tj. kdyby byl tak super, tak se natřu max. jedenkrát za den a stačí mi – ruce by byly hydratované a neměla bych pocit suchých rukou a potřebu natírat se znovu. ...a to se píše, že 7 days hydratace …nevím, nevím, i když teď, když už je teplo, je to přeci jen lepší (pozn. tuto recenzi jsem rozepsala před měsícem)


Je velice dobrý, velice příjemný a líbí se mi jak voní i hodinu po nanesení a co dělá s mými rukami (rucemi…ehm, jak je to správně česky? :D).

Nějaké info o složení: Je obohacen o L-Bifidus - to je složka, která zabrání tomu, aby se snížila hydratace (takže aby to co nejdéle vydrželo :))
Má v sobě již zmiňované bambucké máslo - to samo o sobě je známé tím, že extrémně hydratuje, ale i ošetřuje a "dává dohromady" suchou, hnusnou, popraskanou kůži. 

ALE ten červený je u mě zatím stále na první příčce. Tento mu však nelítostně šlape na paty a možná při dlouhodobějším používání obrátím pořadí.

Hrdě mu dávám 9 b. z 10 b. Určitě doporučuji, protože i jeho cena není nějaká extrémní – cca 75 Kč, někdy více, někdy méně – záleží na obchodu a na akci J


Pozn. Po měsíci používání se dělí o první místo s výše zmíněným!
 Garnier krémy na ruce jsou bezkonkurenční! 

Komentáře

  1. Mam mlieko 7days takze to je asi nieco podobne :)) dovol mi pozvat ta na moju giveaway
    http://redblackwhite-nelka.blogspot.com/2012/05/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  2. od garnieru môžem všetko ... ešte som na krémy nerobila recenziu, ale na šampón a odličovače ... to určite nájdeš na mojom blogu ... ak si zvedavá tak sa zastav .. chystám sa na giveaway

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky