Upokojující sprchový gel Yoghurt Body Care by Fleur de Sante


Jedná se o úplnou novinku, která mě svým obalem zase až tak velmi neuchvátila. Obaly nyní bývají barevnější, více plné, kdy se to hemží texty „nové složení“ „ještě účinnější“ „novinka/új“ aj.
Na druhou stranu – vymyká se standardům a je čistě bílý jen s růžovými malinami :) Člověk si hned domyslí o co tady půjde – bude strašně krásně vonět :)



A opravdu – úžasná malinová vůně. Nostalgie v podobě malinovky u tety na venkově nebo zubní pasty perličky, kterou jsme (mí vrstevníci +- x let) používali na ještě první chrup. Vůně je více než příjemná a opravdu ve mně evokuje příjemné pocity už jen přičichnutím.
O to více jsem se těšila na sprchu – mám ráda, když si večer oddechnu od pracovního shonu tak, že se vysprchuju, nahodím do teplého pyžama, ponožek, županu; uvařím si čaj a chytnu nějakou knihu. A hlavně, když cítím nějakou vůni sprchového gelu, šampónu nebo tělového krému.  Na tomto si trošku ulétávám.
ALE zázrak se nekonal…pojďme ale postupně:

Plusy: 

  • Ta vůně – co jiné,  mňam :)
  • Velikost balení – 250ml
  • Praktické balení – steče úplně všechno. Nemusím se obávat, že vlezu do vany a nohou zavadím o převrácené („hlavou dolů“) produkty, které čekají na dokončení tak, že je obrátím dnem vzhůru a pak si tam tam balancují :D
  • Nevysušuje pokožku – mám „psychický“ problém s tím, že když jdu spát a lehnu si na bok, tak když mě paže začne nesnesitelně svědět vím, že ten a ten sprcháč opravdu vysušuje. Jsem nucena i přes odpor a zachumlání do deky, natřít se krémem (někdy jen tu jednu paži, na které usínám :D), abych usínací proces zvládla bez šoupání se po posteli (= škrabání suché kůže třením :D)

Mínusy:

  • Sice nevysušuje, ale zase ani nějak nehydratuje. Není nutné se natřít, ale ten, kdo má sušší pokožku s ním asi problém bude mít. 
  • Pokožka není nějak výrazně hladší, voňavější  - čekala jsem nějaký „efekt“ 
  • Málo pění, takže ho použiju na jedno sprchování celkem dost :-(
  • Tuba někdy teče až moc – ale stačí si dát pozor na uzávěr a pořádně ho docvaknout, aby se nestala "nehoda"


Celkově – lepší jak sprchové gely od Avonu – ty vysušují strašně moc (alespoň moji pokožku) a i přesto si je stále kupuji, ale o tom jinde na blogu :)

Účel splní, má celou řadu, která se skládá ze sprcháče, tělového krému, deodorantu. Myslím, že ten tělový krém musí být úžasný.

Celá řada Yoghurt Body Care je určena pro citlivou pokožku. Tím, že jde o složku "jogurtovou" :) obsahuje kyselinu mléčnou, která zvláční pokožku a celou ji hydratuje. Výrobky obsahují i silné antioxidanty, jako je vitamín C - a ten se postará o celý imunitní systém pokožky a hlavně - toto všechno dohromady obnovuje pružnost a zlepšuje prokrvení pokožky.

Určitě pouvažuji i nad doplnění této řady – už kvůli té vůni, ale čekala jsem malinko více.


Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky